onsdag 9 januari 2013

Joe Donnelly

Joe Donnelly
- Artikel ur Muscle&Fitness


Läste precis en inspirerande artikel om Joe Donnelly, en av världens bästa fitnessmodeller som är en före detta NFL-spelare. En av anledningarna till att han är så populär är att han är i grym form med 5% kroppsfett Året om och Alltid redo för en fotografering.
Hur kan han hålla sig i form året runt? 
Svaret är M O T I V A T I O N.
Han menar att samhället har blivit sådana att de motiveras av ytliga, triviala saker i livet så som den nyaste bilen eller största huset. Men när man är motiverad av sådana saker som saknar djup, så förlorar man chansen att uppnå senare framgång.
Folk spenderar 3-4 månader per år för att komma i form till sommaren bara för att släppa det efteråt, varför? Jo, för att deras motivation saknade djup.
"My only goal each day is to become better than the man I was the day before. Easy to say, hard to do. However, when you embrace the ideology of constant self-improvement it has a snowball effect. Your mind starts to function differently. Instead of looking forward to an relaxing day off, you think "what can I do tomorrow to improve myself mentally and physically. Developing a mindset of a champion". Joe Donnally, Muscle&Fitness.
Han beskriver det som att om man ska bli en "champion in the game of life" behöver du ständigt förbättra dig på alla sätt för att du är bara så stark som din största svaghet!
Han tar också upp att man inte ska jämföra sig med andra, för när du gör det så lägger du över deras begränsningar på dig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar